Vannhelse.no
Telefon: 69 16 35 47
Epost:
hans@aveco.no
 


Produkter

Kullfilter

Omvendt osmose

Kalkbehandling

Dusjfiltere

Refill filtere & tilbehør


 

Drikke vann - tør du virkelig det?

Tør du drikke vann? Vel, du har ikke noe valg, for vann er faktisk det eneste næringsmiddel som du ikke kan velge bort.Det er ikke farlig, det er jo bare vann, sier du.
 

Men er det virkelig det?
 

Tenk på at i sjøvann finnes alle de stoffer som kloden vår består av. Vann har altså en fabelaktig evne til å løse opp og ta med seg det meste. Da er det lett å forstå at vann også tar med seg den forurensing vi mennesker produserer.

Når du vasker bilen tar vannet med seg skitten og vaskemidlene. Men dette forsvinner ikke – det blir bare flyttet til et annet sted.

All forurensning blir transportert av vann. Når vi mennesker produserer så mye forurensning at vi forandrer klimaet, er det logisk at mengden av uheldige stoffer i vann er så store at de påvirker helsen vår.

Men vannverket renser jo vannet, sier du.

Vannverket har ingen mulighet til å rense bort alle kjemiske stoffer. I tillegg brukes kjemi til å rense vannet. Det vil si at vannet blir tilført kjemiske stoffer, blant annet klor. Klor er en av de farligste miljøgifter vi kjenner. Men vannverket bruker altså klor for å beskytte oss mot bakterier. Vi må selv beskytte oss mot klor.

Den eneste måten å være sikker på at klor og alle andre uheldige stoffer i vann blir fjernet, er å fjerne alle forurensninger som vannet inneholder – vannrensing gir trygt og velsmakende drikkevann. Den aller beste metoden for å gjøre dette er å bruke OMVENDT OSMOSE.

Se utvalget vårt av vannrensprodukter med omvendt osmose her.

 

 


AVECO - Telefon 69 16 35 47 - E-post: hans@aveco.no - Nettsidene er produsert av maherm2@online.no