Vannhelse.no
Telefon: 69 16 35 47
Epost: hans@aveco.no
 


Produkter

Kullfilter

Omvendt osmose

Kalkbehandling

Dusjfiltere

Refill filtere & tilbehør


Jocca Vannkjøler med kullfilter

Kjøp Jocca Vannkjøler her

Denne hendige, frittstående modellen tar liten plass, krever lite strøm og plasseres lett overalt hvor du vil ha godt vann tilgjengelig.

 

Jocca Vannkjøler er velegnet hjemme (for eksempel på kjøkkenet), på hytta – og passer også godt når du vil ha godt drikkevann på arbeidsplassen din (for eksempel på spiserommet). Fyll på med vanlig springvann, la det bli renset og avkjølt – og vips! så har du forvandlet vannet. Det smaker friskt og godt og er lett å drikke.

Det rensede vannet gir også bedre smak på kaffe og te, og er også ypperlig til matlagingen (koking av grønnsaker, ris, pasta, fisk, supper etc).
 

 

Effektiv og praktisk

Jocca Vannkjøler har plass til 3 liter ferdigfiltrert vann, dessuten ytterligere 1,5 liter vann i påfyllingskammeret. Hvis du derimot etterfyller med 1 liter vann før beholderen av ferdigfiltrert vann er tom, vil du alltid ha nok renset og avkjølt vann.

 

Jocca Vannkjøler har to tappekraner – en for kaldt vann (blå) og en for romtemperert vann (oransje). Ved å trykke ned begge kranene samtidig får du et avkjølt vann som ikke er fullt så kaldt.

 

 

Kjølesystemet

TTX™ Technology ble opprinnelig utviklet spesielt for bruk innen romfart, der det er viktig med effektive og små systemer som krever lite energi og opptar liten plass. Denne termo-elektriske teknologien har gjort det mulig å designe den kompakte, effektive og praktiske vannkjøleren som passer like godt hjemme som på arbeidsplassen.

 

 

Filtersystemet

Filterpatronen inneholder granulert aktivt kull (GAC - Granulated Active Carbon) kombinert med en ionebyttemasse. Filteret reduserer både innholdet av klorforbindelser og tungmetaller (bl.a. bly, kobber, jern og mangan) og fjerner uønsket lukt, smak og farge. Ved normal bruk varer filterpatronen i omkring 3 måneder før den bør byttes.

 

 

Spesifikasjoner:

Elektrisk spenning: 220-240 V / 50-60 Hz

Strømforbruk: 75 W

Mål: L25 x B25 x H46 cm

Kapasitet – ferdig filtrert vann: 3 liter

Kapasitet – påfyllingsenhet: 1 liter

Kjølesystem: TTX™ Technology

Vanntemperatur: Romtemperert vann eller avkjølt vann (6 grader)

Filtersystem: Granulert aktivt kull (GAC) med ionebyttemasse

Levetid for filterpatron: 200 liter vann/ca. 3 måneder (1 kullfilterpatron medfølger)

Fabrikasjonsgaranti: 2 år (forutsatt at garantibetingelsene i den medfølgende bruksanvisningen overholdes – ellers vil garantien ikke gjelde)

 

 


AVECO - Telefon 69 16 35 47 - E-post: hans@aveco.no - Nettsidene er produsert av maherm2@online.no